Ædelstenslysterapi

Opliv den indre intelligens…

Ædelstenslysterapi Nyt

NYHED!!! MULIGHED FOR STORE Ædelstenslysterapi BEAMERS

NYHED!!! MULIGHED FOR ''STORE BEAMERS'' Ædelstenslysterapi i Danmark de næste 3 måneder.

STOR NYHED!! Fra august til oktober er det muligt at prøve et helt særligt Ædelstenslysterapi udstyr med 12 gange så mange ædelstene og dermed en meget større kraft. Prisen er lidt højere end for vanlig behandling, og det er stadig muligt at få behandling med det sædvanlige udstyr.

Maharishi Ædelstenslysterapi bader kroppen i blødt og kohærent lys, som passerer igennem udvalgte ædelstene af særlig høj kvalitet, såsom diamanter, smaragder, rubiner, blå og gule safirer, og opliver kroppens egen iboende intelligens, genopretter balance samt udvikler vores potentiale.

Det udstyr, der anvendes i Ædelstenslysterapi behandlinger, er blevet udviklet over en 30-årig periode af Dr. Joachim Roller, en tysk gemolog og juveler, under direkte vejledning af Maharishi Mahesh Yogi, som er grundlæggeren af Transcendental Meditation og Maharishi Ayurveda.

Maharishi har ligeledes vejledt Dr. Roller i skabelsen af ​​større, mere kraftfulde instrumenter, som i daglig tale kaldes "Store Beamers" De tretten 'Store Beamers', eller store strålere, indeholder tolv ædelstene hver, med i alt 156 ædelstene for at forstørre effekten. Vi er meget begejstrede for at kunne tilbyde disse store Beamers for første gang i Danmark i de næste 3 måneder frem til slutningen af oktober.

Hvad er forskellen på det sædvanlige udstyr og det store udstyr med 156 ædelstene?

De store Beamers har en unik evne til at skabe et kæmpe felt af intelligens, så mange oplever, at kroppen bliver gennemstrømmet af dyb kohærens. Alle frekvenser i kroppen tilpasser sig til denne kohærens. Den mere kraftfulde orden af ​​de store beamers
har derved en øget evne til at transformere forhindringer for strømmen af ​​energi i fysiologien og derved oplever mange at det genopretter balancen i tidligere svage eller kompromitterede funktionsområder.

Ædelstens krystallinske strukturer er lige så gamle som vores planet. Deres iboende intelligens og orden resonerer med den iboende intelligens og orden i fysiologien, og denne resonans skaber de dybe resultater for sind og krop, som tusindvis af mennesker har oplevet. Du kan se en kort video med enestående resultater på 
https://youtu.be/f91EulaTT4w

Der er også udviklet særlig ædelstenscreme man selv kan bruge hjemme.

Man kan booke Ædelstenslysterapi i Danmark hos Eva Bergmann med sædvanlige og store beamers
http://www.gemlight.dk/dk/page4/page4.html 
Hvis der ikke er tider i booking systemet, der passer så send en e-mail 
info@gemlight.dk


I august er Eva i
Silkeborg: 8.-18.8. og 30.8- 9.9. Ring eller skriv for at booke.
København: 20.-25.8
Rørvig: 26.-29.8

Gratis foredrag hvor Eva fortæller om om Ædelstenslysterapi og deler spændende erfaringer og man kan få en lille 'smagsprøve'

Silkeborg torsdag d. 11.8 kl. 19.30 Korshøjvej 6, 8600 Silkeborg
København fredag d.19.8 kl. 16 Vadstrupvej 14, st th, 2880 Bagsværd
Rørvig fredag d. 26.8. kl. 17 Nakke Nord 33, 4581 Rørvig
NB. Husk at tilmelde dig foredraget på
info@gemlight.dk


Ved interesse kan det også arrangeres andre steder.

Priser:
Sædvanligt Ædelstenslysterapi udstyr: 1 behandling 675 kr, efterfølgende 450 kr. Pakke med 3 behandlinger 1350 kr. 

Stort Ædelstenslysterapi udstyr: 1 behandling 900 kr, efterfølgende 625 kr. Pakke med 3 behandlinger 1875  kr


Laura Hamill fra Wellspring sundhedscenter i San Diego, Californien siger dette om brugen af Ædelstenslysterapi på klinikken:
Erfaringerne med Ædelstenslysterapi på klinikken har været intet mindre end utrolige. På et fysisk niveau begynder folk at føle sig bedre tilpas; deres rygsmerter, som de har haft i 20 år er pludselig væk. Folk der ikke har sovet godt om natten i lange tider begynder pludselig at sove igennem om natten; de er glade, deres depression er væk. Den slags ting har vi set.’'

Youtube foredrag : 
http://youtu.be/sF6TyJZD038

Her er en udtalelse fra en, som havde mange smerter p.g.a. piskesmæld i årtier før han prøvede Ædelstenslysterapi:

Jeg har i mange år haft problemer med hovedpine og smerter i nakkemusklerne efter et biluheld og har fået hyppige behandlinger af kiropraktor og kranio-sakral terapeut. Ved behandlingen med ædelstenslysterapi mærkede jeg ikke umiddelbart en forbedring, men nogle dage senere blev jeg pludselig opmærksom på at smerterne var næsten væk. — PB.

info@gemlight.dk  
Se mere på hjemmesiden: www.gemlight.dk  
Eva Bergmann på tlf.: 36 98 06 88 med store og sædvanlige beamers.
© 2010 Eva Bergmann contact me