Dansk

Book en behandling

Skab balance gennem ædelstenenes nærende kraft

Ayurveda og Lysterapi

Ædelsten har længe været anvendt for deres styrkende egenskaber. Den tidligste og mest systematiske anvendelse af ædelsten for at bevare et godt helbred opstod i forbindelse med Ayurveda, Indiens traditionelle sundhedssystem. Den ayurvediske læge Charaka ordinerede ædelsten til forlængelse af livet og fremme af lykke, fuldbyrdelse af ønsker, ideelt helbred og udvikling af højere bevidsthedstilstande.

Ordet ayurveda betyder bogstaveligt talt “videnskaben om livet”. Selv om ayurveda er den ældste ubrudt udøvede tradition for sundhedspleje i verden, har kun fragmenter af den oprindelige viden overlevet tidens tand.

Genoplivelse af den fuldstændige videnskab om livet

I løbet af 1980erne arbejdede Maharishi Mahesh Yogi, grundlæggeren af Transcendental Meditation, med traditionelle ayurvediske læger for at genoplive videnskaben ayurveda i dens helhed, med bevidsthed som dens grundlag. Han kaldte denne genoplivelse af viden Maharishi Ayurveda.

I dag er Maharishi Ædelstenslysterapi en vigtig procedure i Maharishi Ayurveda. Den er yderst velanset for sin evne til at levendegøre kroppens indre intelligens og helbredelsesmekanismer med henblik på at genoprette balance indefra.

“Jeg var temmelig bekymret, og ædelstenslysterapien synes virkelig at have mindsket min angst. Jeg føler mig ret afslappet; ingen angst.”
— Dan Dubie

Play

Kombination af ædelsten og lys for at levendegøre balance i fysiologien

I ayurveda anses mikrokosmos for at være en genspejling af makrokosmos — individet genspejler universet. De fem elementer jord, vand, ild, luft og rum findes både i naturen og inde i vores egen krop. Lysterapi gør brug af solens livgivende kraft (de fire elementer) til at balancere vores sind-krop-system.

Ved hver enkelt særdeles hvilegivende og nærende lysterapi-behandling opstår der samklang mellem lysets og kroppens finere frekvenser, når lyset sendes gennem ædelstenene. Dette fungerer som en katalysator for selv-helbredelse og transformation af eksisterende indre ubalancer, så der opstår en naturlig tilstand af orden, styrke og helhed.

“Under alle tre behandlinger følte jeg en dyb varme i mit bryst samt en følelse af lykke og frihed. Efter behandlingerne føles verden lysere og lettere, og der er også mere energi.” — Lena Heikkila, Finland

Gems