Dansk

Book en behandling

Skab balance gennem ædelstenenes nærende kraft

Ædelstenenes velordnede struktur

“Vi er skabt af stjerner” sagde afdøde astronom Carl Sagan engang. Vores jord blev dannet af grundelementer som kulstof, kvælstof og ilt, der oprindeligt blev dannet i stjerners smeltede indre. Eksploderende stjerner spredte disse grundelementer i rummet og udgjorde dermed grundlaget ikke kun for vores jords struktur, med dens mineraler og ædelsten, men også for jordens økosfære og menneskets liv.

Ædelsten er lige så gamle som vores planet. Deres krystalstruktur, dannet under ekstreme temperaturer og tryk, er grundlæggende velordnet og bibringer ædelstenene deres skønhed, brillians, renhed og lange levetid.

“De informationer, der absorberes fra omgivelserne, meget dybtliggende og kun få steder på jorden, optages i den enkelte ædelstens specifikke mikro-struktur.”
— John S. Hagelin, PhD
Kvantefysiker

Play

Ædelstenenes iboende intelligens og velordnethed vækker genklang i vores menneskelige nervesystems intelligens og velordnethed og gør dem til ideelle katalysatorer for genskabelse af et godt helbred. Det er disse ædelstenes specifikke molekylære sammensætning og velordnede krystalstruktur, der giver dem balancerende og helbredende virkninger på den menneskelige fysiologi.

Sporelementer og farver

Rubinrød. Smaragdgrøn. Safirgul. Hvad gør ædelsten så farverige? Svaret findes i de sporelementer, de indeholder. Sporelementerne bestemmer ædelstenenes farve og kvalitet samt den lysfrekvens, der er unik for hver type ædelsten. F.eks. skyldes den gule safirs klare, gule farve sporelementer af jern. Uden sporelementer ville enhver ædelsten i bund og grund være farveløs.

“Det er bemærkelsesværdigt, at jeg ikke har haft hovedpine siden mine behandlinger sidste efterår. Kun nogle få gange har der været begyndede tegn på hovedpine, men det har ikke været nær så slemt, som det plejede at være, hvor jeg så godt som ikke kunne sove om natten.” — John Jorgensen, Danmark