Dansk

Book en behandling

Skab balance gennem ædelstenenes nærende kraft

Historien om Maharishi Ædelstenslysterapi

Maharishi Ædelstenslysterapi blev udviklet over en periode på 30 år af gemmolog Joachim Roller, vejledt af Maharishi Mahesh Yogi, grundlæggeren af Transcendental Meditation. Joachim blev blev hjulpet med udviklingen af denne teknologi af sin kone Iris Roller.

Joachim Roller blev uddannet på en af de mest velansete juveldesign- og gemmologiskoler i Europe. Efter sin uddannelse som juveldesigner grundlagde han sin egen forretning, idet han samarbejdede med sin tids berømte designere. Joachim arbejdede også som hoveddesigner af juvelkollektioner for Christian Dior.

Forskningsvejledning af Maharishi

I 1973 lærte han Transcendental Meditation, og i 1975 blev han lærer i TM. I 1978 blev Joachim på grund af sin ekspertise om juveler inviteret til et personligt møde med Maharishi.

Ved mødets afslutning spurgte Joachim Maharishi, hvordan han kunne anvende ædelsten til at fremme bedre sundhed og udvikling af højere bevidsthedstilstande. Maharishi rådede ham til at se på Ayurveda, det traditionelle indiske sundhedssystem, og forbinde denne ældgamle visdom med moderne teknologi.

Opdagelse: Lys øger de positive virkninger af ædelsten

Således begyndte for professor Roller 30 års søgen efter en måde at genoplive den ældgamle viden om anvendelsen af ædelsten som støtte for bedre sundhed og spirituel udvikling. Han begyndte med at studere de gavnlige virkninger af at bære ædelsten og fandt, at for at opnå de positive virkninger på sind og krop var det nødvendigt at anvende forholdsvis store ædelsten. Men de fleste mennesker havde ikke råd til at købe en smaragd eller en diamant på 5 karat.

Da gjorde han en fascinerende opdagelse: ædelstenenes positive virkninger forstærkes, når en bestemt type lys passerer gennem dem. Han begyndte at eksperimentere med at sende lys gennem ædelstenene.

“Efter den fjerde behandling lagde jeg mærke til, at min skulder var fri for smerte, og at jeg igen kunne bevæge mig næsten uhindret. Dette er et mirakel, da jeg har haft en "frossen" skulder i næsten et år. Jeg føler mig også mere rolig og lykkelig.”— Patti Steurer, Iowa

Strukturering af ædelstenslysterapi-programmet og uddannelse af behandlere

Joachim mødte Maharishi igen i 1984 og viste ham de ædelstenstrålere, han havde designet. Maharishi godkendte denne nye tilgang og opmuntrede Joachim til at fortsætte sin forskning. Joachim begyndte at teste Maharishi Ædelstenlysterapi i Tyskland samme år.

I 2007 fastlagde Maharishi de grundlæggende procedurer for ædelstenslys-programmet sammen med Joachim, læger og eksperter i Maharishi Ayurveda. Det følgende år afholdt Joachim og Iris det første kursus for behandlere i Maharishi ædelstenslysterapi. I dag er denne værdifulde nye teknologi til rådighed over hele verden.

“Kontorets erfaringer med ædelsten har været intet mindre end fantastiske. Rygsmerter forsvinder pludseligt. Pludselig sover de igennem om natten; de er glade; deres depressioner er væk.” — Laura Hamill, Wellspring Health Center, California

Play
Gems