Dansk

Book en behandling

Skab balance gennem ædelstenenes nærende kraft

Gavnlige virkninger af teknologien Maharishi Ædelstenslysterapi

Indre fred og lykke

“Denne terapi ændrede mit liv. Jeg føler, at den vækkede en indre kerne af helbredende styrke, der fortsætter med at nære hele min krop.”
— Denise Waggoner, Iowa

“Efter behandlingerne med Maharishi Ædelstenslysterapi følte jeg mig rolig, fredfyldt, lykkelig og afklaret. Min krop føltes sundere og stærkere.”
— Rana Raffoul, Quebec

Udvidelse af bevidstheden

“Jeg følte voksende ro under og efter alle mine behandlinger. Flere måneder senere er oplevelsen den samme. Selv i vanskelige situation forbliver jeg rolig, som en perle på havets bund.”
—Adile Esen, Tyrkiet

“Jeg har virkelig nydt eftervirkningerne af ædelstensterapien. Det føles, som om jeg har opnået et højere energiniveau, med gode virkninger generelt og mere forfinede meditationer.”
—Tom Karson, Michigan

“Min oplevelse under Maharishi Ædelstenslysterapi var gylden, dyb transcendens. Jeg havde en følelse af fysisk ro - ikke blot mental, men fysisk stilhed under behandlingen. Dette blev efterfulgt af en følelse af tilknytning, som om mit sind på en måde var mere forbundet med min krop. Der er stadig en følelse af indre stabilitet, der er fortsat efter mine behandlinger. Min trang til slik, TV, osv. er blevet betydeligt mindre.”
— Jim Cahaney, Michigan

Forbedret søvn

“Efter adskillige behandlinger har jeg oplevet rolig søvn, fred i sind og krop, dyb stilhed, og en ny værdsættelse af naturen. Maharishi Ædelstenslysterapi er et virkelig enestående program.”
— Kara Kuzel, Michigan

Lindring af smerter

“Efter den fjerde behandling lagde jeg mærke til, at min skulder var fri for smerte og at jeg igen kunne bevæge mig næsten uhindret. Det er et mirakel, da jeg har haft en “frossen” skulder i næsten et år. Det virker, som om Maharishi Ædelstenslysterapi var det, der endelig bragte min krop i balance igen. Jeg føler mig også mere rolig og lykkelig. Dette er vigtigt, da mit arbejdes udfordringer og krav ofte er ret betydelige.”
— Patti Steurer, Iowa

“Lige siden jeg som 3-årig blev kørt over af en bil, har jeg døjet med konstant smerte og trykken i nakken. Resultatet har været, at hele mit liv har været én lang søgen efter lindring, men intet har virket. Efter en behandling med ædelstenslysterapi fornylig føler jeg næsten intet ubehag i min nakke. Den er ikke perfekt, men forskellen er virkelig påfaldende. Under behandlingen følte jeg ikke noget særligt, men på en eller anden måde kom lindringen, uden at jeg havde bedt om det.”
— Jim Fairchild, Iowa

“Selv om jeg har en tendens til at være skeptisk overfor utradionelle helbredsmetoder, må jeg indrømme, at min nylige behandling med ædelstenslysterapi virkelig har udrettet, hvad ingen anden behandlingsform har kunnet gøre. Især med hensyn til to gamle skader - et smertefuldt, ustabilt knæ og en "frossen" skulder - bemærkede jeg mindsket smerte og større bevægelighed umiddelbart efter behandlingen. Jeg oplever nu en følelse af mental klarhed og godt humør, som jeg kun kan give ædelstenslysterapi-programmet æren for.”
— Sonny Linder, New York

“Det er bemærkelsesværdigt, at jeg ikke har haft hovedpine siden mine behandlinger sidste efterår. Kun nogle få gange har der været begyndede tegn på hovedpine, men det har ikke været nær så slemt som det var tidligere, hvor jeg så godt som ikke kunne sove om natten.”
— John Jorgensen, Danmark

Mindsket depression

“Under alle tre behandlinger følte jeg en dyb varme i mit bryst samt en følelse af lykke og frihed. Efter behandlingerne føles verden lysere og lettere, og der er også mere energi.”
— Lena Heikkila, Finland

Mere energi

“Efter behandlingen med ædelstenslysterapi var mine stress-symptomer mærkbart formindskede og min energi og mit humør var klart bedre end det havde været de seneste måneder.”
— Simon Bergmann, Danmark

Forbedret sanseoplevelse

“Den tredje behandling synes at have ramt plet med hensyn til mit syn, der helt sikkert var skarpere og mere fokuseret, da jeg kørte hjem. Jeg bruger stadigvæk mine normale briller, men der er en forskel. De korrigerer nu mit syn temmelig godt, hvilket ikke var tilfældet for en uge siden.”
— John Enos, Colorado

“Med Maharishi Ædelstenslysterapi oplever jeg, at mine celler og organer bliver mere og mere gennemtrængt af lys. Dette lys bliver så altgennemtrængende, at det føles, som om jeg udstråler lys til omgivelserne. Jeg har også bemærket en virkelig forfinelse af min sansning. En gammel skade var årsag til, at jeg mistede lugtesansen, der nu er tilbage for første gang i ti år. Jeg er forbløffet over, hvor effektivt dette program er.”
— Michael Zapata, Arizona

“Jeg oplevede en klar, blid, kølende virkning gennem hele min krop, da lyset skinnede gennem ædelstenene mod kroppen. Efter mine behandlinger har jeg lagt mærke til, at jeg er mindre nervøs og angst. Jeg oplever ikke, hvad jeg plejer at kalde “en fortravlet sindstilstand”. Min trang til at ryge er formindsket. Mine tanker er mere fokuserede på det positive. Og jeg er meget mere blid ved mig selv og andre.”
— Deborah Johnson, Michigan

“Maharishi Ædelstenslysterapi virker på en vis måde gennem en resonans-effekt. Når lyset ledes mod kroppen gennem ædelstenene, forekommer det, som om ædelstenenes intelligens går ind i kroppen og hjælper den med at huske sin egen intelligens.” —Eva Bergmann

Play
Gems