Dansk

Book en behandling

Skab balance gennem ædelstenenes nærende kraft

Lysets nærende kraft

Lys er en livsbetingelse. Vi er afhængige af lyset fra solen, der ved hjælp af fotosyntese nærer de planter, vi spiser. Mennesker oplever ofte, at de føler sig lettere og mere glade, når solen skinner. Mange gamle kulturer erkendte solens helbredende egenskaber og foreskrev sollys til bevarelse af et godt helbred og som behandling for forskellige lidelser.

Opdagelsen af lysterapi til behandling af følelsesproblemer

I 1980erne observerede dr. Norman Rosenthal og hans kolleger, at mange patienter der led af depression oplevede, at deres symptomer blev stærkere om vinteren, når de var udsat for mindre sollys. Rosenthal gav dette navnet ‘vinterdepression’ (SAD - seasonal affective disorder) og udviklede lysterapi som en løsning.

Nu om dage er lysterapi en standardbehandling af SAD, og erfaringen er, at den letter SAD-beslægtede depressioner i 80% af tilfældene — uden behov for antidepressive midler. Lysterapi anvendes også mod andre former for depression, foruden mod lidelser forbundet med uregelmæssige hjerterytmer, som f.eks. afbrudte søvnrytmer (‘socialt jetlag’).

“Det var utroligt! Jeg følte mig dybt udhvilet og fuldstændig tilfredsstillet.”
— Krystle Liggins

Play

Lysterapi anvendt mod smerter og hudsygdomme

I en undersøgelse foretaget på Stanford University og trykt i tidsskriftet Nature Biotechnology konkluderede forskerne, at lysterapi signifikant mindskede kroniske smerter, uden at der var behov for ordineret medicin. Terapi med ultraviolet lys anvendes i behandlingen af hudsygdomme som psoriasis, akne, eksem og post-natal gulsot.

Transformation af sind og krop

Fordi Maharishi Ædelstenslysterapi virker på en dybtliggende sind-krop-grænseflade, har den en bred vifte af gavnlige virkninger. Information båret af, at lyset skinner gennem ædelstenenes velordnede struktur, vækker kroppens egen indre helbredelsesevne.

Tusindvis af mennesker har berettet om mere energi, mindre angst, mindsket stress og lindring af kroniske lidelser som hovedpine, rygsmerter eller ‘frosne’ skuldre. Mange mennesker beretter også om mere indre stabilitet, forbedret humør og en øget følelse af velvære.

Forsikringsselskaber i Schweiz er blevet så imponerede over resultaterne af Maharishi Ædelstenslysterapi, at de betaler op mod 80% af udgifterne for behandlingerne.

“Med Maharishi Ædelstenslysterapi oplever jeg, at mine celler og organer bliver mere og mere gennemtrængt af lys. Dette lys bliver så altgennemtrængende, at det føles, som om jeg udstråler lys til omgivelserne. Jeg har også bemærket en virkelig forfinelse af min sansning.” — Michael Zapata, Tempe, Arizona

Gems